retourprocedure

E-shop > retourprocedure >

Artikel 6- retour

De onderneming ETS TASSINON bvba biedt de mogelijkheid aan zijn klanten om de aangekochte artikelen terug te sturen binnen een periode van 14 dagen na ontvangst. Het teruggestuurd artikel zal gerembourseerd worden.

Het artikel dient volledig in zijn oorspronkelijke verpakking teruggestuurd te worden naar volgend adres: ETS TASSINON, Zoning Ouest 9 te 7860 Lessen, Belgiƫ.

Artikelen die onvolledig werden geretourneerd of die door de klant werden beschadigd, verwaarloosd of bevuild, zullen niet gerembourseerd worden.

De retourkosten blijven voor de rekening van de klant, behalve indien de onderneming ETS TASSINON bvba aan de klant een verkeerd of een defect artikel geleverd heeft. In dit geval dient de klant de onderneming ETS TASSINON bvba binnen de 24 uur na ontvangst van de colli te contacteren op het volgend adres patrick@olivialauren.be .

Na controle van de retour zal de onderneming ETS TASSINON bvba de klant rembourseren op dezelfde manier waarop de klant heeft betaald.

Ingeval van abnormale of ongerechtvaardigde retour behoudt de onderneming ETS TASSINON bvba zich het recht elke latere bestelling te weigeren.
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie