Leveringsvoorwaarden

E-shop > Leveringsvoorwaarden >

ArtiKEL 5- Levering

De bestellingen worden geleverd op het leveringsadres dat de klant heeft ingevuld op het bestelformulier. De onderneming ETS TASSINON bvba kan niet aansprakelijk worden gesteld als dat adres onjuist blijkt te zijn. Er is geen levering mogelijk in een hotel, op een werkplek of in een postbus.

De artikelen worden geleverd op het adres van de klant nadat de betaling van het bedrag van de bestelling is geregistreerd. De artikelen zullen geleverd worden ten laatste 7 dagen vanaf de dag van de bestelling, onder voorbehoud van de totale betaling van de prijs.

De eventuele termijnen die de onderneming ETS TASSINON bvba communiceert, zijn uitsluitend indicatief bedoeld.

Als het pakje bij de levering er niet perfect uitziet langs buiten, dient de klant het pakje te openen in aanwezigheid van de bezorger om de staat van het artikel te controleren.  Indien het artikel beschadigd is, dient de klant dit in detail te vermelden op de leveringsbon.

Vanaf het moment waarop de klant het artikel in ontvangst neemt, draagt hij alle risico’s op schade of verlies van het artikel.

In het geval van een meervoudige bestelling, heeft de onderneming ETS TASSINON bvba de mogelijkheid om de artikelen afzonderlijk te leveren, of slechts een gedeelte van de bestelling te leveren.
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie